Carine van Gorp (1957)

Sinds ik afstudeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht in 1986 (monumentaal en grafiek), ben ik actief als beeldend kunstenaar en docent en heb ik zeer verscheidene opdrachten gedaan.

In 1991 heb ik de academische opleiding communicatie en management afgerond. Daarnaast ben ik altijd vrij beeldend werk blijven maken en heb ik diverse exposities.


Op mijn atelier geef ik cursussen tekenen en schilderen aan amateurs en ook lessen als voorbereiding op de toelating voor kunstacademies.


Creatieve workshops voor bijzondere evenementen in uw familie of bedrijf, worden op mijn atelier een onvergetelijke dag.


De schildervakanties in het buitenland zijn inmiddels beroemd vanwege de schitterende locaties en de gezellige, ontspannen sfeer waarin u 30 uur les krijgt.


Sinds 2000 ben ik verbonden aan de Gooise Academie te Laren als docent tekenen en schilderen. www.gooiseacademie.nl


Op het Grafisch Werkcentrum Amsterdam geef ik les in diepdruktechnieken, zowel aan volwassenen als aan kinderen. www.grafischwerkcentrumamsterdam.nl


Onder de naam Art en Hart geef ik kleur- en inrichting adviezen voor interieurs, zowel privé als zakelijk. www.artenhart.nl


Het maken van bijzondere uitgaven, zoals kunstboeken en familiekronieken, wordt door mij als vormgever tot in de puntjes verzorgd.

www.ceryn.nl